top of page

Visita guiada a Reus - 80 anys de l'inici de la dictadura

El Casal Popular La Raconera el dissabte 30 de març dins el cicle "80 Anys de l'inici de la dictadura" promogut per la secció de memòria històrica, organitza una visita comentada pels espais de la Guerra Civil a la ciutat de Reus. 




Col·laboren en l'acte el IMRC i Carrutxa Cdpm, que realitzarà la visita guiada pels espais de repressió durant la Guerra Civil per la capital del Baix Camp.  Ens explicaran com van viure aquells anys els ciutadans de Reus i dels pobles del voltant, com s'organitzaren per estructurar la xarxa de refugis de la ciutat, dates i fets que van marcar la ciutat, així com anècdotes curioses de l'època del conflicte.  Visitarem la plaça Llibertat, el refugi antiaeri de la Patacada, entre altres llocs afectats durant els bombardejos de la ciutat de Reus. INFORMACIÓ IMPORTANT REFERENT A L'ACTE:

Cal inscriure's a: laraconera@gmail.com Places limitades Inscripcions fins al 19/03/2019 Preu visita: 3€ Socis del CP La Raconera i un preu de 5€ per al públic general (Es pagarà el mateix dia de la visita) Els menors han d'anar acompanyats del seu tutor legal.

Desplaçament: Hi haurà dues maneres d'anar a l'acte: (Si us plau, especifiqueu al correu de la inscripció quina opció utilitzareu per facilitar la coordinació del desplaçament) Opció 1: Directament a Reus al lloc d'inici de l'acte que serà a Riera Miró núm. 49 a les 10:30h del dia 30 de març

Opció 2: A la Selva del Camp, es quedarà a les 09:40h a la plaça del Portal d'Avall per coordinar els desplaçaments amb cotxes particulars, per si hi ha algú que no disposa de vehicle propi.

80 ANYS COMBATENT EL FEIXISME!

0 comentarios
bottom of page