top of page

Participem a LA FIRA 2018

Aquest cap de setmana La Selva es converteix en un espai de fira. Ja arriba La Fira de 2018.


El Casal Popular La Raconera també participem d’aquesta i hem decidit ubicar-nos a la plaça de Sant Andreu amb la voluntat de posar al centre de la fira medieval i per extensió, la mateixa fira, el teixit associatiu i les selvatanes.


Si bé és cert que les entitats i associacions sempre han format part activa de la fira, considerem que el fet de poder ubicar-nos en el centre d'aquesta i prescindir del centre neuràlgic de les entitats, estenent-nos al llarg del recorregut contribuïm a tenyir tots els espais de caràcter local.


A l’estand hi trobaràs informació sobre el projecte del casal, què fem i quins són els objectius a curt i mitjà termini. Tot i que ens trobem en una fase inicial del projecte i hem esgotat molts esforços pel que fa als aspectes més tècnics i organitzatius, hem recollit les inquietuds i propostes de moltes selvatanes i de les mateixes sòcies del casal a partir de les assemblees obertes i de l’activitat de la mateixa assemblea. T’animes a conèixer-les? T’animes a participar-hi? T’hi esperem!


A més a més…

El dissabte a les dotze del migdia presentarem el projecte de mecenatge, necessitem una empenta econòmica per continuar atutogestionant-nos i poder acabar la primera fase d’adequació del casal. Volem obrir les portes!

El diumenge a les sis de la tarda es presentarà el logotip de La Raconera, el guanyador del concurs. Durant els dos dies de la fira les sòcies podran escollir les tres opcions finalistes, també tenint en compte l’opinió de les veïnes. T’animes a participar-hi?




0 comentarios
bottom of page