top of page

EL CASAL A LA FIRA 2018

La Raconera feia les seves primeres passes el mes de març de 2018 i al juny es posava a caminar en un acte farcit de gent a la Plaça de les Pletes. Després de més de mig any, calia fer un repàs del que havíem estat capaces de fer i la Fira ens donava la oportunitat per mostrar-ho a tothom.

Malgrat que el temps no acompanyava a passejar, ni a mantenir la parada dempeus, vam guardar l'estand al llarg del cap de setmana. Una decisió de la que estem molt satisfetes.

A la parada hi teníem dos espais, un per divulgar els projectes que ja marxen i un altre dedicat, en especial, a les menudes. S'hi podia trobar informació sobre el grup de consum, sobre el projecte de control de les colònies felines, la processionària o els refugis per a ratpenats. També una urna per escollir el logo del casal. Ja el tenim! L'heu vist?


Diuen que manen la voluntat i el temps, no la sort. I deu ser veritat si ens fixem com creix, de mica en mica, la comunitat de La Raconera. Totes plegades ens apropem a la centena després que aquest cap de setmana se'ns sumessin vint sòcies més. L'espai i el lloc, la companyia i la col•laboració han ajudat que aquesta primera Fira de La Raconera sigui tot un èxit. Però sobretot ho ha fet possible la voluntat de les sòcies perquè els projectes que tenim entre mans segueixin endavant.

Benvingudes totes. Bona feina!




0 comentarios
bottom of page