top of page

El 8M faig vaga - Comitè de vaga 8M de la Selva

Actualizado: 7 mar 2019





El comitè fa uns dies que s'està organitzant perquè la vaga feminista tingui més transcendència en l'àmbit local que els anys anteriors. Considerem la vaga general de 24h com una eina per denunciar i trencar aquesta societat capitalista, heteropatriarcal i racista que ens invisibilitza i ataca en tots i cada un dels àmbits de les nostres vides.

S'estan fent diversos punts informatius per divulgar els motius, les aspiracions, els drets que tenim a vaga i el paper dels homes en aquesta jornada de lluita i també els actes convocats.

Localment s'ha convocat una marxa de davantals el dijous 7 que s'iniciarà a les 20:30h a la plaça del Portal i s'acabarà a la plaça de Sant Andreu. Porta el teu davantal! (I si en tens un que ja no fas servir, també ;) ). En acabat, a les 20:45h es farà l'acte i lectura del manifest a la mateixa plaça.

Durant les 24h de la vaga el comitè s'afegeix a les convocatòries de la plataforma del camp. Aniran a Reus al matí i a la manifestació unitària de Tarragona a la tarda









Actes plataforma 8M del Camp:




Podeu consultar la notícia de CanalCamp, malgrat hi canviariem alguns matisos.


0 comentarios
bottom of page